Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!

DUA EDELİM

DUA EDELİM

.DUA EDELİM

Muktedirler altından kalkamadıkları her olumsuzluktan sonra, politika ve çözüm üretemedikleri için halka dua edelim diyorlar. Tabi edelim. Dua, Allah ve peygamberinin emrettiği ve hoş gördüğü bir eylemdir.

Ey yüce Allah’ım! Eşi benzeri olmayan, bütün noksan sıfatlardan münezzeh tek ilah, Her biri sonsuz bir hazine olan bütün isimlerini kuşatan özel ismin ile sana yalvarıyorum. Her olumsuzluğun sorumluları oldukları halde, hiç bir sorumluluk kabul etmeyen ve hiç çekinmeden iftira yolu ile suçlarını ve yetersizliklerini ölmüş insanlara varana kadar başkalarına yükleyen sorumlu ve idarecilerden(!), makamı ve mevkiisi ne olursa olsun ülkemizi ve milletimizi tez elden kurtar ve onları layık oldukları yere haşreyle ya Rabbi!

Ey Kahhar! Her şeye, her istediğini yapacak surette, galip ve hâkim olan bu adın ile. Ülkemizde olmuş, olmakta ve olacak bütün yolsuzlukların, vurgunların, hırsızlıkların, haksızlıkların, hukuksuzlukların ve basiretsizliğin sorumlularını,  faillerini göz yuman veren ve alan tarafını tez elden bu yüce adın ile kahr-u perişan eyle, iki cihanda dünyada ve ahirette iki yakalarını bir araya getirtme, yedikleri yedirdikleri her kuruşun bedelini cehennemin en sıcak köşesinde ödet ya Rabbi!

Ey Müntakim! Zalimlerin cezasını veren, intikam alan adın ile. Öldüresiye kadar tecavüz edilen çocukların, kadınların, hayvanların mağduriyetlerini açığa çıkaranları hapislerde çürüten, ama faillere dokunmayan hukukçu, yönetici, sorumlu kim var ise dünyada kendisine böyle bir zillet yaşatmadan canını almadığın gibi, ahirette de (intikamcıların en hayırlısı) sıfatın ile mazlumların ve mağdurların intikamını al ya Rabbi!

Ey Sabur! Ceza vermede acele etmeyen bu adın ile. İslam dinini belden aşağıya hapseden, her türlü sapkınlık ve hezeyanlarını dinmiş gibi yaşayan ve dayatan ne kadar madrabaz, sapık ve hasta varsa ve bunları siyasi rant uğruna görmezden gelen ne kadar yönetici  din alimi ve otoritesi varsa, cezalarını verdiğini gözümüzle göster  ve (El-Müzill) adın ile onları zillete düşür ya Rabbi!

Ey Müheymin! Her şeyi görüp gözeten. Başta Trump olmak üzere, ona yardım ve yataklık eden, İslam ülkelerinin basiretsiz hükümranlarını,  bu coğrafya da kanın akmasını sağlayan ve hatta durmasını engellemeyen, bu coğrafyalı veya dışarıdan kim var ise, bütün İslam ülkelerinde bulunan, bu işe yardımcı, yalaka, satılmış ve ne kadar hain var ise her şeyi görüp gözeten bu adın ile onları deşifre ettiğin gibi El-Müzill adın ile zillete düçar eyle ya Rabbi!

Ya Rahman! Dünyada bütün mahlûkata merhamet eden, şefkat gösteren, ihsan eden bu güzel adın ile. Başta ülkemiz olmak üzere bütün insanlığı maruz kaldığı bu virüs illetinden kurtar. Ama insanlık düşmanlarını es geç ya Rabbi!

Ey bilinen bilinmeyen, ezelde bidayeti ebette nihayeti olmayan Ulu Rabbim! Sana yöneldik, rahmetine sığındık, divanına durduk, kendimiz yerde gönlümüz sende, bizleri huzurundan boynu bükük eli boş gönderme ya Rabbi! Bizlere ‘’Dua edin yerine getireyim’’ diyen sensin, El-Mucib sıfatın ile dualarımızı kabul eyle ya Rabbi! Bu dualarımızda senin beğenmediğin ve uygun görmediğin bir dilek varsa, icabet etme ama haklı ve masum dualarımızı kabul eyle ya Rabbi! Duaları kabul eden şanından bekliyoruz bizi mahcup etme ya Rabbi! Allah’ın salat ve selamı Hz.Muhammed efendimiz ve Ehl-i Beyt’inin üzerine olsun. Amin! Ya Rabb-el Alemin

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER