Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayDuduoğlu, Lütfü Savaşa Yönelik Saldırıyı kınadı

Duduoğlu, Lütfü Savaşa Yönelik Saldırıyı kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, Samandağ ilçesine bağlı Yaylıca Mahallesi’nde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş‘a yönelik yapılan saldırıyı kınadı.
Saldırının üzüntüsünü derinden hissettiğini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, kınama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Hataylılar,

Son zamanlarda Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş’a karşı yapılan haksız ve olumsuz haberlerin ardından, maalesef Samandağ ilçesinde gerçekleşen saldırıyla karşılaşması bizleri derinden üzmüştür.
Her türlü olumsuzluk ve saldırıya rağmen, Hatay halkının sevgisini kazanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Lütfü Savaş ‘a yönelik Samandağ’da yapılan saldırıyı ve bu ve benzer saldırıları şiddetle kınıyoruz.
Hatay halkı olarak, birlik ve beraberlik içinde, huzur ve refah içinde yaşama arzumuzu korumalıyız. Bu tür saldırılar sadece bireylere değil, tüm toplumumuza zarar vermektedir. Birlik ve dayanışma içinde, sevgi ve saygı çerçevesinde hareket etmeli, birbirimize destek olmalı ve saygı duymalıyız.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş, Hatay’a hizmet etme gayesiyle çıktığı yolda, samimi gayretleri ve Hataylılara olan bağlılığını söylemlerinde her fırsatta dile getirmektedir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Hatay için söylediği “Hatay benim şahsi meselemdir” sözünü kendisine ilke edinmiş ve her fırsatta Hatay’ın bütünlüğü ve birliği adına kendisini siper etmekte olan Sayın Başkanımız Lütfü Savaş, Hatay bizim canımız diyerek ve bu yolda yürüyen bir Hatay sevdalısıdır.
İşte bu nedenle bu topraklarda yaşayan herkesin birbirine karşı göstermesi gereken sevgi, saygı ve hoşgörüyü vurgulamalıyız. Hatay üzerinde oynanan oyunlara hep birlikte karşı durmalıyız. Şiddet demokratik değerlerimize ve insanlık onuruna zarar verdiğini daima hatırlamalıyız.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’a ve tüm Hataylılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER