Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunDuduoğlu vatandaşları dinliyor

Duduoğlu vatandaşları dinliyor

 

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, seçim çalışmalarını şehir merkezinde ve kırsal kesimde ekibiyle birlikte yoğun bir şekilde sürdürüyor.


Haftasonu Aşkarbeyli, Düğünyurdu, Suçıkağı mahallelerini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, vatandaşları dinledi.
Kırsal kesimdeki vatandaşların belediye hizmetlerinden daha çok faydalanmaları talebiyle karşılan Duduoğlu, İskenderun’a her mahalleye her köy statüsündeki yerleşim birimine mahallelerin özelliklerine ve beklentilerine göre belediye olarak çalışma yapılacağını belirtti. CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, Kırsaldaki vatandaşlarımızın ayağına da Belediye hizmetlerini getireceğiz!” dedi.

 

Gün içinde yoğun ziyaretler

HATSU çalışanlarını ziyaret ederek onları dinleyen Mehmet Duduoğlu, akabinde Sanayi Esnafıyla birebir görüşmeler yaparak hal hatır sordu ve esnafın beklentilerini dinledi.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, esnaf gezisini Denizciler de sürdürdü akabinde Bekbele sakinleri ile mahalle toplantısında buluştu. Mehmet Duduoğlu bugün de İskenderun’un en işlek Caddeleri’nden birisi olan Kanatlı Caddesi’nde esnaf gezisini sürdürüyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER