Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunDuduoğlu ve Savaş halkla iftar yaptı…

Duduoğlu ve Savaş halkla iftar yaptı…

HBB Başkan ve Başkan Adayı Savaş ile Duduoğlu Piri Reis Mahallesinde halkla iftar yaptı…
CHP’nın kurmayları Pirireis sakinleri ile İftar’da buluştu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, Milletvekilleri Nermin Yıldırım Kara ve Mehmet Güzelmansur, meclis üyesi aday ve Belediye Başkan aday adayları ile birlikte, Pirireis sakinleri ile İftar’da buluştu.

Piri Reis Programından Başkan Savaş ve beraberindeki kurmayları önce; İskenderun’a bağlı Modern Evler Mahallesi, Akçay Mahallesi sakinleri ile buluşarak seçim çalışmaları kapsamında güler yüzle ve samimi yaklaşımlarla karşılaşan CHP’nin kurmayları, halkla çözüm önerileri konularında görüş alışverişinde bulundular.

Gürsel, Meydan ve Piri Reis mahallelerinde gerçekleştirilen mitinglerde zafer rüzgârları esti. Mahalle mitingine katılan halka hitaben Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, Nihat Matkap birer konuşma yaptı.

Konuşmalarında; “Bütün değerlerimizin ahenk içinde yaşadığı Hatay’da her zaman olduğu gibi yine kardeşliğimizi korumaya devam edeceğiz. Biz hep birlikte Hatay’ız, tüm renklerimizle bir bütünüz. Bununla gurur duyuyor ve Hatay’ımızı yeniden inşa etmeye daha yükseklere taşımaya geliyoruz. Hatay’ı ayağa kaldıracak projelerimiz hazır. Biz seçimizi kazanacağız.” mesajı verildi. Piri Reis Mahallesindeki mitingin ardından halkla birlikte iftar açıldı. Halkın yoğun bir kalabalıkla katılım sağladığı Piri Reis’de halkla birlikte iftar yapıldı.

İskenderun Demirçelik Fabrikası İSDEMİR Lojmanı sakinleriyle bir araya geldiler. Savaş, Duduoğlu ve beraberindeki heyet, burada mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunları ve beklentileri ile ilgili görüşmeler yapmalarının ardından gün boyu programlara katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER