Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzDüğünde Siyasiler Buluştu

Düğünde Siyasiler Buluştu

Hatay CHP’de bir dönem Milletvekiliği yapan Dr. Mehmet Edipoğlu ve Emekli hâkim olan Sunay Edipoğlu’nun yakışıklı Evlâdı Dr. Orkun Edipoğlu ve Erçandır Ailesinin güzel Evlâdı  Av.Ezgi Erçandır, Arsuz İlçesi yol üzerinde bulunan İsos Otelin Kır Bahçesi’nde organize edilen muhteşem düğünde yaşamlarını birleştirdiler.

Düğüne; CHP Hatay İl yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Yardımcıları Urfi Kürklü,Tamer Apiş,Ercan Güçlü,Ali Abbas Alay,Disiplin Kurulu üyesi Velit Dağ ve Hatay CHP. Ilçe Örgütleri Başkanları ve yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanı Ahmet Dolgun, Hatay BŞB’nin Samandağ Koordinatörü M.Ali Kamacı Defne Belediye Baskanı yardımcısı Girne Mansuroğlu, Defne Belediyesi Özel Kalem Müdürü Şevleda Uzun, Mehmet Dönen, Dr.Naim Babüroğlu, Mv.Serkan Topal, İzmir 24. Dönem Mv. Mehmet Ali Susam, Erzincan 24. Dönem Mv. Muharrem Işık, Hatay 24. Dönem Mv. Hasan Akgöl, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Prof. Dr. İskender Sayek, Prof. Dr. Tahir Özkan, Prof. Dr. Mustafa Topaloğlu, Prof. Dr. Ayfer Pazarbaşı, Ankara Başsavcı Vekili Nuri Yiğit,Ayrıca Adana Adli Tıp Kurumu Başkanı Prof. Necmi Çekin katıldı.

Nikahı Arsuz Belediye Başkanı Dr.Asaf Güven kıydı.Genç çiftlerin Nikah Şahitliğini; 21. Dönem Hatay milletvekiliği ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Mehmet Dönen, Dr. Naim Babüroğlu, Av.Deniz Çekin ve Dr. Onurhan Karatay onayladı.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, genç çiftlere iki kişilik kahve fincanlarını ikram ettikten sonra mutluluklar diledi.

Geniş bir durumda düşünülen muhteşem organizasyonla genç çiftlerin ve Eşlik eden davetlilerin pisten inmediği düğünde doyasıya eğlenildi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER