Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Dünya Gümrük Günü" Nezaket Ziyareti

“Dünya Gümrük Günü” Nezaket Ziyareti

 

 

 

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü 26 Ocak “Dünya Gümrük Günü” münasebetiyle, çeşitli etkinlikler gerçekleştirirken, Kaymakam Recep Soytürk’e de nezaret ziyareti gerçekleştirildi.

 

Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Ali Aygün, Gümrük Müdürü Mehmet Taş, Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Ekrem Zahit Duman ile Gümrük Muhafaza Memurları Kaymakam Recep Soytürk’e makamında konuk oldu.

Kaymakam Soytürk’e günün anısına çiçek takdim edilen ziyarette

Bölge Müdürü Ali Aygün, 26 Ocak 2018 tarihi itibariyle idrak edilen Dünya Gümrük Günü’nün iş ortamının güvenliği konusuna vakfedildiği, bu yılki temanın “Ekonomik Kalkınma İçin Güvenli Bir İş Ortamı” olarak belirlendiğini söyledi.

 

Aygün, bu yılki temanın ruhunun tüm faaliyetlerde hissettirileceğine vurgu yaparak gümrük iş ve işlemlerinin de daha etkin ve daha verimli olması yönündeki çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği kaydetti.

 

Ziyaret dolayısıyla memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Soytürk, gümrük iş ve işlemlerinin etkin bir şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü idareci ve personelleri başta olmak üzere, tüm gümrük camiasının Dünya Gümrük Günü’nü en kalbi duygularla tebrik ederek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER