Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporDünya Şampiyonları Başkan Yaman'ı ağırladı GENÇLERİMİZ GURUR KAYNAKLARIMIZ

Dünya Şampiyonları Başkan Yaman’ı ağırladı GENÇLERİMİZ GURUR KAYNAKLARIMIZ

Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi’nde faaliyet gösteren Hatay Altın Vuruş Spor Kulübü, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ı ağırladı.
2012 yılında dünya şampiyonluğunu, 2014 yılında da Olimpiyat ikinciliğini elde edip, geçtiğimiz günlerde de takım halinde Türkiye birinciliğini kazanan karatecileri yetiştiren Hatay Altın Vuruş Spor Kulübü’nün KYU Kuşak Sınavına davet edilen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Defneli gençlerin sporla ilgilenip, dünya genelinde başarılara imza atmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, “Sağlıklı toplum, sağlıklı gelecek adına atılan adımlardan son derece mutluyuz. Kısıtlı ve zor şartlarda gerek ülkemizde, gerekse dünyada harikalar yaratan gençlerimizin başarısı halkımızın gurur kaynağıdır. Bu gençlerle ne kadar gurur duysak azdır. Gençlerimizi sporla tanıştıran başta aileler olmak üzere, başarılı olmalarını sağlayan teknik ekibe teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız. Başarılarınızı yürekten alkışlıyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.
Çiçekle karşılanıp, küçük yaştaki çocukların nefes kesen karate sınavında gösterdikleri performanslarından duygulanan Başkan Yaman, Antrenör Nizamettin Karaali, İbrahim Öztürk ve Asıf Duman’ı kutlayarak, en kısa zamanda Defne ilçesine spor salonu kazandırmak için çaba göstereceklerini söyledi.
Başkan Yaman’ın samimi duygularından etkilenen gençler, daha sonra Başkan Yaman’la anı fotoğrafı çektirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER