Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiE-Bordro Nedir? 2020 Şubat E-Bordro Yayımlandı Mı? E-Bordro Nasıl Sorgulanır?

E-Bordro Nedir? 2020 Şubat E-Bordro Yayımlandı Mı? E-Bordro Nasıl Sorgulanır?

Devlet memurlarının, e-ortam üzerinden maaşları hakkındaki tüm bilgilere ulaşmasını sağlayan E-Bordro hizmetinin 2020 Şubat ayı verileri yayımlandı mı? 2020 Şubat ayı E-Bordro nasıl sorgulanır? E-bordro nedir?

E-Bordro Nedir? 2020 Şubat E-Bordro Yayımlandı Mı? E-Bordro Nasıl Sorgulanır?

E-Bordro Nedir?

Devlet memurlarının kendilerine ait bordroları listelemesini sağlayan “Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti” sayesinde bordro detayları görüntülebiliyor. E-Bordro sisteminden sadece 2006/4 sayılı Başbakanlık genelgesi kapsamında maaşları Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi üzerinden ödenen, 657 sayılı kanuna tabi memurlar ile kadro karşılığı sözleşmeli olarak çalışan personellerin yararlanabileceği ifade edildi.

E-Bordro Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

E-bordro sorgulama işlemini, www.turkiye.gov.tr/e-bordro-sorgulama linki üzerinden sisteme giriş yaparak yapabilirsiniz. Girişi sağladıktan sonra E-Devlet üzerinden E-Bordro sorgulama sayfasına, daha sonra ‘Yıl Seçiniz’ butonunu tıklayarak, görüntülemek istediğiniz yılı, ‘Ay Seçiniz’ butonu üzerinden görüntülemek istediğiniz bordro döneminin ayını seçip ‘Sorgula’ butonuna tıklıyorsunuz.

2020 Şubat E-Bordro Yayımlandı Mı?

Maliye Bakanlığı, “Bordrolarınıza ulaşmak için geliştirilmiş herhangi bir mobil (Android, IOS, vb) uygulaması yoktur. Bakanlığımızın e-bordro hizmeti Eylül/2015 maaş döneminden itibaren sadece e-devlet şifrenizle www.turkiye.gov.tr kurumsal web adresi üzerinden sunulmaktadır.

Bu adres dışında farklı site ve uygulamalardan kimlik bilgilerinizi girerek maaş bordronuzu almanız durumunda; kişisel bilgileriniz ve bordro bilgileriniz dahil her türlü kişisel bilginizin güvenliğini sağlamak kullanıcının kendi sorumluluğundadır.

Bu adres dışında e bordro ile ilgili işlem yapıldığında meydana gelebilecek kişisel verilerinizin çalınması ile ilgili durumlardan kanuni olarak kurumumuz sorumlu değildir.” uyarısında bulundu.

2020 yılının Şubat ayına ilişkin E-Bordro verileri henüz yayımlanmadı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER