Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunEczane teknikerleri İskenderun'da toplandı

Eczane teknikerleri İskenderun’da toplandı

 AKDENİZ Eczane Teknisyenleri Federasyonu tarafından İskenderun’da düzenlenen meslek içi dayanışma toplantısında 6 Şubat felaketinin yarattığı olumsuzlukların da yer aldığı mesleki sorunlar masaya yatırıldı.


Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Cemal Çelik’in ev sahipliğinde düzenlenen meslek İçi dayanışma toplantısı, özel bir okulda gerçekleştirildi. Eczacı teknisyenlerinin bir araya gelerek mesleki çalışma prensiplerinden, mesleğe olan saygıya kadar birçok konuda başkanlar görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Eczacılar Odası Başkanı Ebru Celasun,  Mardin, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay’daki eczane teknisyenleri dernek başkanları ile yöneticileri katıldı. Başkan Çelik, bölgesinde gerçekleştirilen bu toplantının meslek içerisinde yaşanan sorun ve sıkıntıların giderilmesi için önemli bir adım olduğunun altını çizdi.
Mesleki sıkıntıları dile getiren Şanlıurfa Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Aydın Dağ, edindikleri kazanımlar için çok büyük mücadeleler verilerek eczane teknisyenliği mesleğinin yasalaştığını kaydetti. Mardin Eczane Teknisyenleri Dernek Başkanı Adnan Ulusoy ise mesleğe yeni girenlerin çok daha iyi şartlarda çalışacak duruma getirildiğini ancak genç meslektaşlarının aldıkları bu bayrağı daha ileri taşıması gerektiğini söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER