Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporEfsanespor'dan Efsane Başlangıç

Efsanespor’dan Efsane Başlangıç

Hatay Efsanespor Kulübü, 2021-2022 futbol sezonuna adı gibi ‘efsane’ bir başlangıç yaptı.

Hatay 1. Amatör B grubunda, sezonun ilk maçında Karaağaç Efsanespor ile Karaağaç Spor Kompleksinde karşılaşan Hatay Efsanespor, Serkan Boz’un 3 golü ve Bahattin Sansur’un 1 golü ile 4-0’lık skorla maçtan galip ayrılarak, ilk 3 puanı hanesine yazdırdı.

Sezonun ikinci haftasında Defne Atatürk Stadı’nda, Asaş 1972 Spor’u ağırlayan Efsanespor’da yine sahneye çıkan Serkan Boz, hat-trick ile takımını galibiyeti getiren golleri kaydetti. Efsanespor ikinci maçtan da 3-1 galip ayrılmayı bildi ve puanını 6’ya çıkardı.

Takım antrenörü Hamdo Koç, maçın ardından yaptığı açıklamada, çok net bir skor ile ilk maçtan galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Güzel bir oyun ile üç puan aldıklarını ve bu seriyi sürdürmek istediklerini belirten Koç, tüm takım oyuncularına ve kendilerini tribünden destekleyen taraftarlara şükranlarını sundu.

Chester Boom Cafe-Brasserie sponsorluğunda çalışmalarına tam hız devam eden Hatay Efsanespor, Harbiyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER