Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitimEğitim-Öğretim Eylül'de Başlayacak

Eğitim-Öğretim Eylül’de Başlayacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Hatay’da, eğitim öğretim sürecinin Eylül ayında sağlıklı şekilde başlatılacağını söyledi.
Tekin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi’nde “İl Değerlendirme Toplantısı”na katıldı.

Toplantının ardından basın açıklaması yapan Tekin, ülkenin geleceği için çalışmayı sürdüreceklerini belirterek, “Yapabileceğimiz tek şey, bu kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, büyüklerimiz yaşasalardı, bu ülkenin geleceği, Türkiye Yüzyılı’nın inşası için nasıl canla başla çalışacaklarsa, onların bıraktıkları boşlukları aynı azimle, belki biraz daha yoğun bir gayretle çalışarak kapatmak. Bizim üstümüze düşen şey bu.” değerlendirmesinde bulundu.

Tekin, Hatay’da ilçe ve okul bazlı gelinen noktayı analiz edeceklerini, ortaya çıkan eksiklikleri gidermek için neler yapılabileceğini değerlendireceklerini anlattı.
Tekin, eğitim öğretim hazırlıkları hakkında bilgi vererek, “Huzurlarınızda Hatay halkına şunu taahhüt etmek istiyorum, hiç kimsenin tereddüdü olmasın, eylül ayı başladığında burada eğitim öğretim sürecini sağlıklı şekilde başlatmış olacağız. Hem bölgede, ilimizde çalışan öğretmen arkadaşlarımız açısından hem de yeni tayin olarak ilimize gelecek öğretmen arkadaşlar açısından başta barınma olmak üzere bütün ihtiyaçlarını giderebileceğimiz tedbirleri yine eylül ayına kadar almış olacağız.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER