Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayEğitim Sen Eğitim İş'i Ziyaret Etti

Eğitim Sen Eğitim İş’i Ziyaret Etti

Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili uygulamanın sıklıkla tartışıldığı, meslek mensuplarının karşı çıktığı uygulamasına da az bir süre kala, Hatay’da seçim bölgesinde olan TİP Milletvekili Barış Atay, iki öğretmen sendikası, Eğitim Sen Hatay Şubesi ile Eğitim İş Hatay Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Ziyaret sonrası, Hatay Eğitim Sen’den Şube Başkanı Özgür Tıraş, şu paylaşımı yaptı:

“Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu ve Hatay İl Örgütü Yöneticileri, sendikamızı ziyaret etti. Öğretmenlik Meslek Kanunu, eğitimin ve eğitimcilerin sorunlarına dair görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Milletvekili Barış Atay, Salı günü Eğitim İş’e de ziyarette bulundu. Ziyaretle ilgili Hatay Eğitim İş Şube Başkanı Mustafa Günal’ın paylaşımı şöyle oldu:

“Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, İl Başkanı Şahin Kışlakçı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, sendikamızı ziyaret ettiler. Bizlere sorulmadan hazırlanan, mesleğimize hakaret niteliğindeki Öğretmenlik Meslek Kanunu’na ve gündeme dair değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunduk. Eğitim İş Hatay 1 Nolu Şube Yönetim Kurulu olarak, nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Mesleğimizin onuru, çocuklarımızın geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz. Öğretmene saygı, öğretmenliğe itibar istiyoruz ve alacağız.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER