Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberEğitimciler başöğretmen Atatürk manevi huzurunda günlerini kutladılar

Eğitimciler başöğretmen Atatürk manevi huzurunda günlerini kutladılar

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanı verildiği 24 Kasım ‘Öğretmenler Günü’, İskenderun’da kutlanıyor.

İskenderun’da öğretmenler günü kutlama etkinliklerinin ilki Atatürk’ün manevi huzurunda yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu tarafından çelenk sunuldu ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Anıt alanındaki çelenk töreninin ardından kutlamalar İskenderun Belediye Kültür Sarayında devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in kutlama mesajının okundu, Aday öğretmenler ve emekli öğretmenler adına yapılan konuşmaların ardından emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri verildi, mesleğe yeni başlayan öğretmenler de yemin etti.

Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildi. Okulu öğretmenleri ile öğrencilerinin hazırladığı “Ben Öğretmenin” adlı oratoryo sahnelendi ve ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER