Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberEkinciler, “Evde Kal” Çağrısı Üzerine Üretime Ara Veriyor

Ekinciler, “Evde Kal” Çağrısı Üzerine Üretime Ara Veriyor

Ekinciler Demir ve Çelik San. A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Haluk Ekinci, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs tedbirleri kapsamında en önemli önlemlerden olan “Evde Kalma” çağrısı üzerine 26 Mart tarihinden itibaren üretime ara verdiklerini dile getirdi.

Ekinciler, “Evde Kal” Çağrısı Üzerine Üretime Ara Veriyor

Ekinciler Demir ve Çelik San. A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sn. Haluk Ekinci, “Ekinciler Holding olarak, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına almış olan korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle, çalışanlarımızın sağlığını korumaya yönelik tedbirler kapsamında, başta EKİNCİLER DEMİR ÇELİK SAN. A.Ş. olmak üzere, 26 Mart tarihinden başlamak üzere, kademeli olarak tüm şirket ve ünitelerimizde, üretime ara verme kararı aldık” ifadelerini kaydetti.

Bu Süreç, İşbirliği İçerisinde Yönetilmesi Gereken Bir Süreçtir

Ekinci, “Bu, şirketler, çalışanlar ve devletimiz tarafından, güç birliği içerisinde yönetilmesi gereken bir süreçtir. Sağlık Bakanlığının kamuoyuna duyurduğu korona virüsün yayılmaması yönündeki tavsiyeleri de dikkate alınarak, toplumsal sorumluluklarımız çerçevesinde, bizde EKİNCİLER olarak, zorda olsa bu kararı almayı uygun gördük.  Hep beraber omuz omuza vererek en kısa sürede bu zor süreçten çıkacağımıza inanıyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER