Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelEKREM DÖNMEZ “Hatay'da Baro var"sloganı ile 30 eylülde adaylığını açıklayacak

EKREM DÖNMEZ “Hatay’da Baro var”sloganı ile 30 eylülde adaylığını açıklayacak

 

Hatay Barosu Başkanlığı görevini yürüten Av. Ekrem Dönmez ve yönetici arkadaşları,”Hatay da baro var”sloganı ile hafta içinde tanıtım amaçlı bir etkinlik düzenliyor.


Ekrem Dönmez’in ekibinde yer alan yönetici olan Av.Hüseyin Derin, 39 Eylül Çarşamba günü Antakya Anemon Oteli bahçesinde düzenleyecekleri etkinlik öncesi şu paylaşımı yaptı:
“Hatay’da Baro var diyebilmek ve bize verilen görevleri layıkıyla yeniden yerine getirebilmek için, Sayın Ekrem Dönmez başkanlığında Yönetim Kurulu adayı olduğumuzu bildiriyoruz. Gönüllülük esasi ile yürüttüğümüz bu görevimizi, yine ilk günkü heyecan ve sorumluluk bilinci ile yerine getireceğimizden kuşkunuz olmasın. Tüm meslektaşlarımızın desteklerini bekliyor ve ‘Hatay’da Baro Var’ demeye davet ediyorum.
Ayrıca, Hatay, hoşgörünün başkentidir. Bu nedenle, seçime katılan tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik bir seçim olsun, kazanan Hatay Barosu olsun.”
Ekrem Dönmez ve ekibinin tanıtım etkinliği, 30 Eylül Çarşamba akşamı 16.00-18.00 saatleri arasında, kokteylli olarak gerçekleştirilecek.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER