Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberElbirliği Projesiyle Köy Okullarına ulaşıyor…

Elbirliği Projesiyle Köy Okullarına ulaşıyor…

Belen Sebati Günenç İlkokulu öğretmeni Osman Güneri, başlattığı projeyle kırsal bölgelerde bulunan okullara yardım ediyor

Belen Sebati Günenç İlkokulu öğretmeni Osman Güneri, ilçeye bağlı köylere ulaşmak için ‘Elbirliği’ adını verdiği projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladığını söyledi.

Köy okullarınnı oyun cizgi ile donattım

Çocukların olduğu her yerin güzelliklerle dolup rengarenk olması gerektiğini vurgulayan Osman Güneri “Öncelikle Belen ilçemizde yer alan özellikle köy okullarımızın bahçelerine oyun alanları çizgileri, saha çizgileri ve spor malzemeleri projesi başlattım. Kaymakamlığımızın, Millî Eğitim Müdürlüğümüz, okul müdürlüğü ve birlikte çalıştığım öğretmenlerimin de destekleriyle böyle bir proje başlattım” dedi

.

projemi ülke geneline yaymak istiyorum

En büyük hayalinin projeyi ülke geneline yaymak olduğun sözlerine ekleyen Güneri “Amacım bu projemi gerçekleştirdikten sonra projemi ülke genelinde uygulayıp yaz tatilinde 81 ilimizde her gün bir köy okulunda bu çalışmayı gerçekleştirmektir.
Bu çalışmamla birlikte farkındalık yaratıp en büyük zorlukların bile el birliği ve sevgi ile aşılabileceğini göstermektir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER