Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiEldiven Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor

Eldiven Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor

Son zamanlarda sosyal medyada vatandaşların eldiven ve maske fiyatlarındaki artıştan dolayı şikayetleri arttı. Fahiş fiyat artışlarının denetleneceğini ve cezalandırılacağını açıklayan Bakanlığın, eldiven ve maske fiyatlarındaki artışın önüne geçecek çözüm bulması bekleniyor.

Eldiven Fiyatlarındaki Artış Vatandaşları Mağdur Ediyor

İskenderun’da Maske Adedi 5 Liradan Satılıyor

İskenderunlu bir vatandaşın şikayeti şu şekilde oldu:

“Maske takmak zorunlu özellikle de personelimi ve mağazamıza gelen tüketicileri korumak zorundayım aldığım 1 kutu maske bitti her zaman alışveriş yaptığım eczanede maske kalmamıştı( ki zaten tanesini daha öncede satıldığı fiyattan almıştım yani fiyatı neyse o adını paylaşmada sakınca görmüyorum Özen eczanesi en azından herkese örnek teşkil eder)


Dün mağazamıza yakın başka eczaneden maske almak için personelimi yolladım var demiş tanesi 5 tl kutu alırsanız 250 tl İnanamadım nasıl bir vicdansızlıktır bu bir kutuda 50 adet var haftada 1 kutu Kullanıyoruz ayda 1.000 tl yapar.
Herkes aynı değil tabiki birbirimize yardımcı olup toplum dayanışma ruhunu yaşatacağımız bu günlerde böyleleride çıkıyor ne yazık ki…
bugün eczaneler kapalı umarım nöbetçi eczanelerde maske vardır ve gerçek fiyatına satarlar…”

HBB’nin Maske ve Eldiven Dağıtımı Artırması Gerekiyor

Halk Eğitim Merkezleri’nde maske üretimi yapılırken, maske fiyatlarının bu kadar uçuk seviyelerde olması vatandaşları mağdur ediyor.

HBB’nin üretilen maskeleri vatandaşlara dağıtımını artırması ve yapılan fahiş fiyat artışına ilişkin denetimleri artırması gerekiyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER