Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelElif 17 Nisan’a Hazır

Elif 17 Nisan’a Hazır

İlimiz Milli Satranç Sporcusu Elif Zeren Yıldız, bu ayın ortasında Antalya’da düzenlenecek olan Dünya Satranç Şampiyonası’nda Milli Takım bünyesinde ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. İki yıl önce Karadağ’da düzenlenen Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda 9 yaş kategorisinde şampiyonluk kazanan Elif Zeren Yıldız, Antalya’daki yarışmalarda da Milli Takım havuzuna girmeyi başardı. Elif Zeren Yıldız, Matematik Öğretmeni bir anne ile babanın kızı.
Hafta başında Elif ile okuduğu Okulun Müdür ve Öğretmenleri, birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’ı ziyaret etti. 2 Nisan Salı günü gerçekleşen ziyarette; Okul Müdürü, Öğretmenler ve Türkiye Satranç Şampiyonu öğrenci Elif Zeren Yıldız ile sohbet eden İlçe Müdürü Gülistan, Elif’in, 11 yaş Türkiye Satranç Şampiyonu olarak, 17 Nisan 2019 tarihinde Antalya’da yapılacak Dünya Satranç Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edeceğini söyledi.
Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülistan, “Elif Zeren Yıldız adlı milli sporcu şampiyon öğrencimizi, Öğretmenlerini, Okul Müdürünü ve ailesini tebrik ederek, Dünya Şampiyonası’nda da başarılar dilerim” dileğinde bulundu. -Yusuf Cemil Karaçay-

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER