Çarşamba, Mayıs 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiElime terörist eli değmedi.

Elime terörist eli değmedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sert sözlerle eleştiren İYİ Parti lideri Meral Akşener, “2 elinde de terör örgütü. Bizim için PKK bir terör örgütüdür. Kahrolsun ve kahredeceğiz. Ama Konca Kurişler’in, Gaffar Okkanlar’ın katilleri de bizim için katil ve terör örgütüdür” dedi.

Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile Konya’ya geldi. Zafer Meydanı’nda seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan Akşener ile Yavaş, burada halka seslendi.

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

İktidara döndük dedik ki; böyle dertler var bunları yerine getirin. Biz cenge, savaşa gitmiyoruz seçime gidiyoruz. Burada kimin ne olduğunu kimse bilmiyor. Ama 21 yıldır şuculuktan buculuktan yorulduk be kardeşim.

Şimdi seçime gidiyoruz. Söylenecek tek laf yok. Neler gündemde? PKK’lı olmak, gündemde. Kafir olmak, gündem. Kandil ile ahbaplık gündemde. Yav arkadaş, ben Meral Akşener’im, açtırma kutuyu, söyletme kötüyü. Bu ele, bugüne kadar terörist eli değmedi. Allah hakkı için değmedi. Vallahi değmedi, billahi değmedi. O terörist eli, bu ele değse; vallahi keserim, billahi keserim. Allah şahit olsun, keserim. Ya arkadaş, Recep Bey, iftira atıp duruyorsun; günahtır, günah. Senin bu elinde PKK’nın eli var. Abdullah Öcalan’ın kardeşine ‘Bizim Mehmet’ dedin. Adam diyor ki; bizim Mehmet. Yahu arkadaş, ne zamandır arkadaş oldunuz, akraba oldunuz? Onun diğer kardeşi Osman Öcalan; TRT’de konuşma yapıyor. Bu elde de Hizbullah var. Yahu iki elinde de terör örgütü. Bizim için PKK, bir terör örgütüdür. Kahrolsun ve kahredeceğiz. Ama Gonca Kurişlerin, Gaffar Okanların katilleri de bizim için katil ve terör örgütüdür.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER