Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıElizi Tasarım Bilezik ve Bileklikler

Elizi Tasarım Bilezik ve Bileklikler

Elizi uzun yıllardır bu sektörde birbirinden değerli ustalar ile çalışan ve üreten bir firmadır. Altın üzerinde oldukça tecrübeli kendi altın işlemelerini yapan Elizi müşterilerin odağındadır. Aynı zamanda Trabzon da merkez üretim atölyesi bulunmaktadır.

      İstanbul da ise satış ofisleri ile Türkiye’nin bütün illerine hizmet tedariki sağlıyoruz. Altın bileklik modelleri birbirinden şık tasarımlar ile müşterilerle buluşuyor.

Her biri zarif ve el yapımı olan bilekliklerimiz toptan fiyatına satışa sergileniyor. Birbirinden farklı renklerde ve çeşitlilikte bilekliklere rastlayabilirsiniz.

Trabzon hasır altın bilekliklerimiz Elizi kuyumculuk ile farklı bir boyut kazanmıştır. Trabzon da üretilen her biri farklı ustanın elinden geçen ürünlerimiz sizlerin karşısına A kalite olarak gelmektedir.

Altı ve on gün süren üretim aşaması Trabzon hasır tasarımlarının kolay üretim olmadığının da bir kanıtıdır. Kıymetli müşterilimizin her istediklerini dikkate alarak talepleri yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bu sayede müşteri memnuniyetimizi her zaman her an koruyoruz.

Yıllardır özenle vermiş olduğumuz emek sizlerin karşısına birbirinden güzel farklı tasarımlar olarak çıkıyor. Her yaşa hitap eden, modern ve zarif tasarımlarımız ile günün her anında kullanmanız mümkündür.

Altın Bilezik Kategorisi

Düğünlerde gelinlerimizin kollarını süsleyen altın bilezik modellerimiz ile hizmet veriyoruz. Özellikle Trabzon hasırı birbirinden güzel bileziklerimiz müşterilerimizin dikkatini çekiyor. Her bir işlemesi özenle yapılmış ve her örgüsü dikkatle örülmüş olan Trabzon hasırı bilezikler ihtişamı ile gözleri boyuyor. Bileziklerimizi ister 14 ayar ister 22 ayar şeklinde siparişini sağlayabilirsiniz. Bütçenize göre hasırların sıra dizilimlerini arttırabilir veya azaltabilirsiniz.

Trabzon hasırı altın bilezik, 22 ayar altın bilezik, altın kelepçe bilezikler olmak üzere farklı kategorilerde hizmet sağlanıyor. Birbirinde yetenekli ustalarımızın elinden çıkan bu ürünler beğenileri üstüne toplamaya devam ediyor. Özellikle özel günlerin vazgeçilmezi olan bilezikler satışların en yükse olduğu kategorilerdendir.

İsterseniz ürünleri kendi isteklerinize göre tekrardan düzenleyip siparişlerinizi de alabiliriz. Böylece karşılıklı bir memnuniyet içerisinde alış ve satış işlemlerimiz gerçekleşmiş olacaktır. Elizi olarak Trabzon hasırı sanatımızı tüm dünyada örnek marka olarak tanıtmaya devam ediyoruz.  Geleneğimizi dünya çapında da sürdürmeye çalışıyoruz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER