Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaErzinElmasoğlu çalışmalara başladı

Elmasoğlu çalışmalara başladı

CHP Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, 31 Mart yerel seçimleri hazırlıkları için seçim bürosunun açılışını yaptı.

CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Hamdullah Vural, yerel iktidarın hizmetlerinin devamını getirmek istediklerini belirterek bu desteğin geleceğine inançlarının tam olduğunu, Erzin’liye güvendiklerini söyledi.

CHP Genel Merkezinin ikinci döneme vize vererek ikinci kez aday Erzin Belediye Başkan adayı olan Ökkeş Elmasoğlu beş yıllık süreç içerisinde Erzin’in kaynaklarının kısıtlı olduğunu hatırlatarak “Biz popülist politikalar izleseydik inanın belediyeler işlemez durama gelirdi. Onun için hep hizmetlerimize gerçekçi baktık. Planlı programlı bir şekilde dürüst bir anlayışla bir şeyler yapmaya çalıştık” dedi.

Yaptıkları hizmeti ve çalışmaları tek başına yapmadıklarını da vurgulayan Elmasoğlu “Biz siyaseti Erzin siyaseti olarak gördük, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kimsenin ne cenazesini ayırdık, ne düğününü, davet edildiğimiz her noktada onların yanında olmaya çalıştık. Erzin siyasetini Erzin adına yapmak zorundayız. Kendi koltuğumuz, çıkarlarımız uğruna değil Erzin adına yaptığımız her siyaset, Erzin’in ileride daha yaşanılası bir Erzin olması için bir adım olarak görüyorum. Yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız ama sürece baktığınız zaman çok büyük bir deprem yaşadık. Buradan tüm deprem şehitlerimizi de tekrar anmak istiyoruz, hepsinin ruhu şad olsun. İnşallah şehrimiz, ülkemiz, dünya da böylesi felaketleri bir daha yaşamaz” diye konuştu.

31 Mart seçimlerinde yeniden yetki verilmesi halinde belirledikleri hedefleri, yaşanılası bir Erzin yaratma çabalarını devam ettireceklerini sözlerine ekleyen Elmasoğlu “Küçük dokunuşlar bazen önemsiz gibi görünüyor ama şehre bir heyecan katıyor diye düşünüyorum. Belediyemiz bünyesinde Erzin Tarım ürünleri şirketimiz oldu, bununla birlikte Şahin Tepesi ve denizimizi bu şirket aracılığıyla işletiyoruz. Zeytinyağı, İsos Markasıyla internet üzerinden satışını gerçekleştiriyoruz. Eğer deprem araya girmeseydi çok daha farklı bir noktaya geleceğimize inanıyorum. İnşallah daha da devam edeceğiz kaldığımız yerden” şeklinde konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER