Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunEmel Akçay İlkokulu Tescil Belgesi Verildi

Emel Akçay İlkokulu Tescil Belgesi Verildi

Emel Akçay İlkokulu Okul Müdürü İlhan Okan nezdinde, eğitim öğretim yıllarında güzel projeleri ve etkinlikleriye başarılarıyla TürkPatent Enstitüsü tarafından tescil belgeleri verildi.
Hatay İskenderun’da çok ses getiren Emel Akçay İlkokulu Türk Patent Enstitüsü tarafından marka tescil belgesi ve logo tasarım tescil belgeside kabul görerek onaylandı.
Başarılı bir eğitimci olan Emel Akçay İlkokulu Müdürü İlhan Okan yaptığı açıklamada, “Emel Akçay İlkokulu okulumuz artık marka okul.. Türk patent enstitüsü tarafından marka tescil belgemiz ve logo tasarım tescil belgemiz kabul görerek onaylanmıştır.. Emel Akçay İlkokulunu ülkemizin en çok etkinlik yapan okulları arasına yükselterek marka okul haline getiren başta fedakar çalışkan öğretmen arkadaşlarıma ve tüm çalışanlarımıza emeğe geçen herkese çok teşekkür ediyorum.. Ülkemiz için görevimizi layıkıyla yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz hep birlikte..Allah herkesten razı olsun.. Emel Akçay İlkokulu ‘Eğitimin Kalesi'” ifadelerine yer verdi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER