Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberEmir Kaan için Yapılan Kampanya Yoğun Katılımla Başladı

Emir Kaan için Yapılan Kampanya Yoğun Katılımla Başladı

Ağır idiopatik aplastik anemi GHVDhastalığı ile 3 yıldır mücadele eden Antakya Özbuğday Ortaokulu öğrencisi Emir Kaan Sevik, için bugün İskenderun Anıt Alanı’nda kan bağışı kampanyası başlatıldı. Hastalığının 4.evresinde olan ve 2 kere kardeşinden ilik nakli olan ancak sonuç alamayan Emir Kaan için bugün dev bir kampanya başlatıldı.

 

İskenderun Körfez Gazetesi’nin çağrısı üzerine İskenderun Belediyesi Başkanı Fatih Tosyalı‘nın desteği ile başlatılan kampanya 22-25 Ocak günleri arasında saat 10:30 ve 18:00’de Atatürk Anıt Alanı Kızılay Noktası’nda sürecek.

Kampanyanın ilk gününe, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Yükseliş Koleji Sahibi Nuri Üysel, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Doç Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Sarı Zeybekler Derneği Başkanı Nevzat Kurt katıldı.

Emir Kaan için Yapılan Kampanya Yoğun Katılımla Başladı

İdiyopatik Aplastik Anemi (Kemik iliği yetmezliği) hastalığına 10 yaşında olduğu sırada yakalanan ve şu anda 13 yaşında olan Emir Kaas Sevik’e kardeşlerinden alınan ilikler maalesef uymadı.

Başkan Tosyalı da Kan Verdi

İskenderun Belediyesi Başkanı Fatih Tosyalı da kampanyaya katılarak kan bağışında bulundu.

Kan bağışı öncesinde konuşan Başkan Tosyalı, “Şu an yapacağımız kan bağışının hem kan hem de ilik hücre bağışı ihtiyacı olan kardeşlerimize faydalı olmasını diliyoruz. Kampanya 22-25 Ocak tarihleri arasında devam edecektir. Tüm duyarlı ve hassas kişileri kan vermeye davet ediyorum. Katılımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri içinİskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için:Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER