Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberEmniyet müdürlüğünden güven ve huzur uygulaması…

Emniyet müdürlüğünden güven ve huzur uygulaması…

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiple şehir merkezinde çeşitli noktalarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen güven ve huzur denetimi uygulamasında birçok suç aleti ele geçirildi.

Emniyetin birçok biriminin sahada özellikle suçlulara karşı başlattığı çalışmalar kentte aralıksız devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in göreve gelmesiyle birlikte tüm polis teşkilatında özellikle suçlularla mücadele konusunda ciddi bir hareketliliğin yaşanması vatandaştan da takdir görmeye başladı.

Emniyet birimleri Kent Merkezinde özellikle halkın huzur ve güvenliği konusunda denetimleriyle, birçok kişinin GBT kontrolünü yaptı. Özellikle aranan şahıslar konusunda her tarafa operasyon düzenleyen güvenlik güçleri şehir merkezinde huzuru bozanlara da göz açtırmıyor.

Emniyetin yaptığı uygulamalardan mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar kentin huzuru için yapılan bu tür uygulamaları desteklediklerini, başta Kaymakam olmak üzere emniyet müdürü ile büyük bir özveriyle çalışan ekiplerine teşekkür ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER