Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGüvenlikEmniyet Müdürü Güneş’ten başarıya takdir

Emniyet Müdürü Güneş’ten başarıya takdir

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş özveri Başarılı personelini törenle ödüllendirdi

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş makamda gerçekleşen törende personeline teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Devlet için yapılan özverili çalışmaların takdir edilmesinin başarı çıtasını yükselttiğine inandığını ifade ederek “Bu nedeniyle başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Güneş “ İskenderun kaymakamlığı halkının huzuru ve güveni için çaba harcayan personele takdir belgesi verilmesi konusunda bizlere talimat verdi. Sizler devletine bağlı ve halkının huzuru için çalışan meslektaşlarımı canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

10 memura takdir belgesi

Emniyet teşkilatının, görev yapan polislerin bir tek amacının olduğunu sözlerine ekleyen İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş “Devletimizin şanını en üst seviyede tutarken, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliği içinde var gücümüzle çalışacağız. Tüm emniyet teşkilatımız çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah her değerlendirme sonrasında polislerimizi ödüllendireceğiz. Takdir edilmek manevi olarak görev yapana özgüven, moral ve çalışma azmini yükseltir” şeklinde konuştu.

Çalışmalarında başarılı bulunan aralarında motorize yunus ekipleri ve bekçilerin de bulunduğu 10 memura takdir belgesi İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş tarafından takdim edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER