Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberEmniyet Teşkilatından Vali Rahmi Doğan’a Ziyaret

Emniyet Teşkilatından Vali Rahmi Doğan’a Ziyaret

Hatay Valisi  Rahmi Doğan Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Işık ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Dün  Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Vali Rahmi Doğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hatay’da  görev yapan tüm Emniyet mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladığını ifade etti.

Emniyet Teşkilatı mensuplarının Milletin  huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için her zaman olduğu gibi pandemi döneminde de hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak Devletinin ve Milletinin emrinde olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade eden Vali Rahmi Doğan, görevi başında şehit olan Polislere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı gazilere  ise sağlıklı uzun ömürler dilediğinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ise Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yıl Dönümü vesilesi ile gerçekleştirdikleri ziyarette Vali Rahmi Doğan’a  kabulünden dolayı arkadaşları ve şahsı adına teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER