Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberEmre Aydın İskenderun Anıt Alanında Konser Verecek

Emre Aydın İskenderun Anıt Alanında Konser Verecek

İskenderun Belediyesi’nin düzenleyeceği yeni yıl konseri için ünlü Sanatçı Emre Aydın, Atatürk Anıt Alanında konser verecek. Emre Aydın İskenderun’da ne zaman konser verecek? Emre Aydın İskenderun konseri saat kaçta?

Emre Aydın İskenderun Anıt Alanında Konser Verecek

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, herkesi konsere davet etti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “2020, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz, sevgi barış,huzur ve kardeşlik dolu bir yıl olsun”dedi.

Emre Aydın İskenderun Konseri Ne Zaman?

Düzenlenen yeni yıl programı hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kültür ve Sanatsal anlamdaki etkinliklerimize devam ediyoruz. 4 Ocak Cumartesi Günü Muhteşem İki Konser İle 2020’ye merhaba diyoruz. Sevilen Sanatçı Emre Aydın ve sevilen şarkılarıyla Fuat İnan sizlerle olacak.4 Ocak Cumartesi Günü Atatürk Anıt Alanında gerçekleşecek olan bu muhteşem konserlere tüm halkımız davetlidir. İskenderun’a Değer” açıklamasında bulundu.

İskenderun Halkı Emre Aydın, Fuat İnan ve DJ Performansı ile Yeni Yılda Çoşacak

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  “Atatürk Anıt Alanında 4 Ocak Cumartesi düzenlenecek olan program Saat 18:00 DJ Performans başlayacak. Ardından Saat 19:00’da Fuat İnan Konser verecek. Son olarak saaat 20:00’da sahneye çıkacak olan Emre Aydın İskenderunlu hemşerilerimize konser verecek. Büyük coşkunun yaşanacağı konserde Emre Aydın en güzel parçalarını İskenderunlular için söyleyecek. Tüm bölge halkını düzenlenen yeni yıl programına davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER