Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayEn Ağır Cezalar Verilmelidir!

En Ağır Cezalar Verilmelidir!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık Sen Hatay il Başkanı Hayri Şahin, Kadın Cinayetleri ve Çocuk İstismarlarında En Ağır Cezaların verilmesini istedi.

Yaptığı Basın açıklamasında, Kadına şiddet ve  Kadın cinayetleri gibi vahşetlere çözüm üretilmesi gerektiğini savunan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık Sen Hatay il Başkanı Hayri Şahin şunları dile getirdi:

“Sözlerime geçtiğimiz hafta eşi tarafından canice katledilen Isparta’da görev yapan iş yeri temsilcimiz Server Bulut’u anarak başlayan  Başkan Hayri ŞAHİN “ işyeri temsilcimiz Server Bulut eşi tarafından canice katledildi. Hepimizin acısı tarifsiz Mekanı cennet olsun. Geride çocukları kaldı. Kadına şiddet, kadın cinayetleri gibi vahşetlere çözüm üretilmesi gerekiyor, Türk kültüründe böyle bir şey yok. Bizim medeniyetimizde bunlara yer yok. Kadın cinayetleri, 6 yaşındaki çocuğu evlendirme gibi asla kabul edilemeyecek işleri yapanlara en ağır cezalar verilmeli, bu konularda en ufak bir taviz verilmemelidir. Toplumun sosyal hayatını, aile hayatını dinamitleyen bu tür suçlara karşı gereği yapılmalı, önlenmesi adına da gerek adli, gerek kolluk gerekse eğitim anlamında her şey yapılmalıdır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER