Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanEn kısa sürede ayağa kalkacağız inşallah.

En kısa sürede ayağa kalkacağız inşallah.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan YAVUZ Mesajında; ” Değerli hemşerilerim. 6 Şubat’ta son 800 yılın en büyük felaktini hatta kıyametini yaşadık. Kayıplarımızın acıları tarifsiz. Yaşadığımız felakette hayatlarını kaybeden bütün kardşlerimize Allah’tan (c.c.) rahmet, ailelerine, yakınlarına, Ülkemize ve Milletimize bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum.

Felaketin ilk dakilarından itibaren bir kardeşiniz olarak sahada olup hemşerilerimize ve ilçemizi psikolojil, sosyolojik ve fiziki olarak nasıl toparlayabilirizin çalışmalarını başlattık.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bütün Bakanlarımıza, Milletvekilerimize, Müsteşarlarımıza, Bürokratlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Ülkemizin diğer illerinden gelen kısaca desteklerini esirgemeyen herkese şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ederim.

Allah’ın izniyle, Devletimizn, Hükümetimizin, aziz Milletimizin destekleri ile yani Devlet ve Millet olarak hep birlikte el ele en kısa sürede ayağa kalkacağımıza inancım tamdır.

Hepimizin de bildiği üzere felaktin ilk anlarından itibaren vatandaşlarımızın başlarını sokacak çadırlarını temin ettik. Daha sonra yine kısa sürede konteynır kentlerimizi kurup vatandaşlarımızı daha güvenli ortamla buluşturduk.

Ve Allah’ın (c.c.) izniyle 500 adet kalıcı konutlarımızı da Ocak ayı içerisinde sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz. Kalıcı konut ve köy evleri çalışmalarımız devam etmektedir.

Bütün bunların yanı sıra Esnaflarımıza yönelik çalışmalarımız, rezerv alanları, yerinde dönüşüm çalışmalarımız da tüm hızıyla devam etmektedir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Hükümetimizin başarılı çalışmaalrı ile çiftçilerimize de gerekli bütün destekler verilmiş olup bu destekler devam etmektedir. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşalarımıza da yine büyük destekler verilmiş ve verilmeye devam etmektedir.

Bir kez daha inanıyroum ki Devlet ve Millet olarak en kısa sürede ayağa kalkacağız inşallah. DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ VAR OLSUN.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin, Milletimizin ve bütün hemşerilerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor, yeni yılın Ülkemize, Milletimize, ve bütün hemşerilerimize sağlık, huzur, mutluluk, birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Rabbim bizlere hatta yaşayan canlı alemine böyle felaketleri bir daha yaşatmasın.” Dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER