Pazartesi, Haziran 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporEnes Aygün'e Forma Hediye Edildi

Enes Aygün’e Forma Hediye Edildi

TFF 2. Lig Kırmızı grupta Pazar günü Hatay Stadında İskenderunspor ile karşılaşacak olan Kastamonuspor kulübü eski başkanı Enes Aygün’e turuncu-mavili Kulübün tesislerinde Başkan Hakan Bolat tarafından forma hediye edildi.

Bugünkü İskenderunspor’un mimarı genç iş insanı Enes Aygün’ün sahibi olduğu Kastamonu spor takımının başına, daha önce de turuncu-mavili kulüpte de görev alan eski milli futbolcu Ümit Karan’ı getirdi.

Hatay yeni Stadında Pazar günü (yarın) İskenderunspor’un konuk edeceği Kastamonuspor takımı son idmanını yeni teknik adam Ümit Karan nezaretinde Turuncu-Mavili Kulübün tesislerinde yaptı. İdman sonrası, turuncu-mavili Kulübün Başkanı Hakan Bolat, eski teknik direktörü Ümit Karan’ı tebrik etti, başarılar diledi.

İSKENDERUNSPORUN MİMARINA TURUNCU MAVİLİ FORMA

Başkan Hakan Bolat, bugünkü İskenderunsporun mimarı olarak nitelendirdiği genç iş insanı Enes Aygün için hazırlattığı turuncu mavili formayı hediye etti.

Kastamonu spor Kulübü eski Başkanı Enes Aygün de “Biz bu hayalleri kurarak takımı buraya getirmiştik. Ben ateşi yaktım, Başkanım da sonunu getirdi. Ne güzel bir diğer takım olan Kastamonuspor’la rakip oldu. benim için çok anlamlı bir gün yarın. Ben de onun için geldim. İskenderun’u her zaman çok sevmiştim ilk geldiğimden beri. Başkanıma da çok teşekkür ediyorum, bizim kurdumuz bu oluşumu daha da büyüttü, inşallah her iki takım için de hayırlısı olsun” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER