Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunEngelsiz Sporcular Sezonu Kokteyl ile Açtı

Engelsiz Sporcular Sezonu Kokteyl ile Açtı

Geçen sezon elde ettiği şampiyonlukla Türkiye Engelsiz Basketbol Süper Ligi’ne çıkma başarısı gösteren İskenderun Engelliler Basketbol takımı, yeni sezona düzenlenen kokteylle ‘Merhaba’ dedi.

İskenderun Kulüp lokalinde gerçekleşen tanıtım etkinliğine, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı H. Levent Yılmaz, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, İTSO Başkan adayı Atıf Ceritbinmez, işadamları, sporcular ve teknik heyet katıldı.

İskenderun Engelliler Basketbol Kulüp Başkanı Suat Atasever, süper lige heyecan ve renk katmanın yanında rakiplerin korkulu rüyası haline geleceklerini savundu. Başkan Suat Atasever, güçlü bir kadroya sahip olduklarının altını çizdiği konuşmasında “Süper ligde İskenderun’u temsil etme gururunu yaşarken, yeni sezonda maçlara Tosyalı Holding İskenderun Engelliler adı altında çıkacağız. Bu sezon, F. Bahçe’yi de, G. Saray’ı da yeneceğiz. Ben teknik heyet ve sporcularıma güveniyorum” dedi.

Başkan Atasever’in konuşmasının ardından takımda yer alan sporcular kendilerini tanıtırken, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söylerken davetlilerden büyük alkış aldı.

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, “İskenderun’u süper ligde temsil edecek takıma başarılar diliyorum. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da gereken desteği vereceğimiz” diye sözünü verdi.

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Engelliler basketbol takımından yeni sezonda da aynı performans ve başarıyı bekliyoruz. Kente geniş kapsamlı bir tenis kordu projesi için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Konuşmaların ardından Başkan Suat Atasever, Belediye Başkanı Tosyalı ve Milletvekili Özel’e adlarının yazıldığı forma hediye etti.

Atamer Yıllar Sonra Takımın Başında

Türkiye’nin ilk bedensel engelliler takımını İskenderun’da kurarak ülke geneline yayılmasına ön ayak olan Antrenör Rıfat Atamer, yıllar sonra kendi takımının başına Teknik adam olarak yeniden geçti.

Programın sonunda Başkan Suat Atasever, bu takımın kurulmasında ve liglerde elde ettiği başarılarda büyük katkısı olan Antrenör Rıfat Atamer’i tekrar takımın başına getirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek katılımcılara tanıttı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER