Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüEr Sofioğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Er Sofioğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hatay’ın Altınözü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan, sevk edildiği hastanede dört gün yaşam savaşı veren ve şehit olan P. Er Yusuf Sofioğlu memleketi Diyarbakır’a törenle uğurlandı.

Dört gün önce Altınözü ilçesi hududunda askeri aracın devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve sevk edildiği hastanede kurtarılamayarak bugün şehit olan P. Er Yusuf Sofioğlu için Hatay havaalanında bir tören düzenlendi. Saat 11.00’deki törene Hatay Valisi Rahmi Doğan, milletvekilleri, askeri ve sivil erkan katıldı.

Hatay’da piyade er Yusuf Sofioğlu’nun şehit olduğunu duyuran Milli Savunma Bakanlığı yapılan açıklamada;  “Altınözü Hatay hududunda 29 Temmuz 2022 tarihinde araç kazası sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Piyade Er Yusuf Sofioğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 2 Ağustos 2022 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadeleri yer aldı.

Havalimanında yapılan törenin ardından Şehit Sofioğlu’nun bayrağa sarılı naaşı, askeri uçakla memleketi Diyarbakır’a uğurlandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER