Pazartesi, Mayıs 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelErasmus Konukları Gençlik Merkezinde…

Erasmus Konukları Gençlik Merkezinde…

Erasmus Ulusal Ajans tarafından desteklenen Culture bridges us together dans ve müzik kaynaşması için İtalya Romanya ve Türkiye’nin ortaklığında proje hayata geçiyor.

Hatay’ın Belen ilçesi Kaymakamlık tarafından gerçekleştirilen projenin Koordinatörü Yeliz Sevim misafirlerle birlikte çeşitli etkinliklere ve aktiviteler geçekleştiriyor. Hatay’ın birçok ilçesini gezerek incelemelerde bulunan Ekip İskenderun Gençlik merkezini ziyaret ederek burada dans ve Müzik gösterisi yaptılar.

Gençlik merkezi de projeyi kısa süreliğine Down sendromlu çocukları da katarak İtalya Romanya ve Türkiye’nin öğrencileriyle birlikte dans gösterisi yaptılar.

Hatay’da deniz ve Sahillerden 957 ton atık toplandı!

Belen Kaymakamlığı Proje koordinatörü Yeliz Sevim, hazırlamış oldukları projenin kabul edildiğini ifade ederek “İtalya Romanya Türkiye olarak Hatay da bir araya gelerek çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Bizler Dans ve Müzik konusunda gurupların bir şeyler öğreneceğini düşündüğümüzden bu çalışmanın üzerinde durduk bugün gençlik merkezindeki Down sendromlu çocuklarla birlikte misafirlerimiz dans ederek onlara müzik söyledi. Bundan sonra da Hatay da bulunan çeşitli tarihi yerleri gezeceğiz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER