Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelERASMUS+projesi başarılı oldu

ERASMUS+projesi başarılı oldu


Erasmus+ projeleri kapsamında; 08-17 Ekim 2018 tarihleri arasında Litvanya’nın Trakai şehrinde gerçekleşen “Mindful(l)” isimli gençlik projesinin ortağı olan Belen’den 6 kişilik proje ekibi eğitimlerini tamamlayarak geri döndü.
2 İngilizce Öğretmeni ve farklı bölümlerden 4 üniversite öğrencisinin oluşturduğu 6 kişilik proje ekibi ile katılım sağlayarak geri dönen ekip projenin amacına ulaşması için yaptıkları sunum ve çalıştaylarla eğitim süresince aktif katılım gösterdiler.
Litvanya Innoved Derneği’nin ev sahipliğinde 6 farklı ülkeden (Türkiye, Litvanya, Hırvatistan, İspanya, Slovakya ve Polonya) 41 gencin katılımında düzenlenen 11 gün süren yoğun proje programı boyunca, katılımcıların hem bireysel, hem de çevresel farkındalıklarını artıracak etkinlikler ve çalıştaylar düzenlendi. Farklı kültürdeki bireylerin birbirlerini tanımalarına ve kültürlerarası farkındalık yaratmak için katılımcı ülkeler kendi geleneklerini tanıtan gece düzenledi.
Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın; Değişik kültürlerin tanıtılması,farklı ülkelerin bir araya gelerek ülkesini temsil etmek için önemli bir proje olan Erasmus +Gençlik Projesine katılan öğrencilerin büyük bir başarı gösterdiklerini söyledi.
Kaymakam Baskın,Avrupa ülkelerinde geçerliliği olan ve bir yaygın eğitim belgesi olan Youthpass sertifikalarını alarak projeyi başarıyla tamamladıkları için öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER