Perşembe, Nisan 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiTBMM de Büyük kavga Yaralı Vekiller Var.. İzle..

TBMM de Büyük kavga Yaralı Vekiller Var.. İzle..

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yumruk yumruğa olaylı İdlib oturumu..CHP‘li Engin Özkoç‘un Başkan Recep Tayyip Erdoğan‘a hakaret etmesi sebebiyle Meclis’te tansiyon yükseldi. Vekiller yumruk yumruğa birbirine girerken yaralananların olduğu duyuruldu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP’nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır.” dedi.

“Özkoç, Akli Melekelerini Yitirmemişse İhanet İçerisindedir”

Kurtulmuş, Twitter hesabından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un açıklamalarına ilişkin “Ülkemizin tam manasıyla varoluş mücadelesi verdiği bu günlerde seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımıza karşı hakaretler sarf eden CHP’nin Grup Başkanvekili eğer akli melekelerini yitirmemiş ise açık bir ihanet içerisindedir. Hukuk önünde hesabı sorulacaktır.”

CHP’li Engin Özkoç, Erdoğan’a Ne Dedi?

CHP‘li Engin Özkoç “Bizim şehitlerimize, ‘kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size. Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez. Bu kişi kendi evladından, kendi çocuklarına bütün fonları oluşturup onların zenginleşmesine ve telefonlarda paraları sıfırlattığı çocuklarına bir tanesine bedelli, diğerine çürük raporu aldırıp milletin çocukları askere gidip şehit düşüp anaların bağrı yanarken konuşan o şehide ‘kelle’ diyen kişi haysiyetsiz kişidir, onursuz kişidir, şerefsiz kişidir…” demişti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER