Pazar, Mayıs 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI HEYECANLI GEÇİYOR

ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI HEYECANLI GEÇİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından organize edile geleneksel 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda (A) Grubunda İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan 3 karşılaşmada rakip fileler 17 kez havalanırken, Arsuz Belediye Spor’u 7-2 yenen Tiryaki iletişim Spor, günün en farklı galibiyetini elde etti. Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle.
Şarkkonak Spor 2- Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği 2, Belen Kaymakamlığı 3-Meydan Gücü 1.
Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği takımını başarılı futbolcularından Suphi Öztürk, kornerden attığı güzel golle geceye renk kattı.
Bir süre önce Trafik Kazasında kaybettiğimiz Yılmaz Gökhan’ın anısına takımlar sahaya “Kalbimizdesin, Seni Unutmayacağız” pangartıyla çıkarken, taraftarlarda İstiklal marşı söyleyip saygı duruşunda bulundu.
Alınan bu sonuçların ardından (A) Grubunda Tiryaki İletişim ilk haftada 3 puan ile liderlik koltuğuna otururken, yine 3 puana sahip Belen Kaymakamlığı gol averajı ile ikinci, birer puanı bulunan Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği ile Şarkkonak Spor takımları 3 ve dördüncülüğü paylaşırken, Arsuz Belediye Spor ile Meydan Gücü takımlarının puanları yok.
Uğur Şahin, Mert Özer, Ahmet Tunahan Öztürk, İsmail Çetin, Uğur Şahin, Oğuz Yücel Aslan, Onur Parlak, Sergen Pekkara, yönetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER