Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelERHAN AKSAY TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ

ERHAN AKSAY TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve Hatay’ın Anavatana katılışının 78. yıldönümü kapsamında bu yıl 33’cüsü gerçekleşecek olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası müsabakalarının Antakya Grubu kura çekimleri yapıldı.
Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı, Altınözü, Kumlu, Reyhanlı, Kırıkhan, ve Hassa ilçelerinden katılan 5 grupta toplamda 45 takımın mücadele edeceği Antakya grubu maçları HBB Esentepe Futbol Sahası ve Antakya Nazım Koka Sahasında oynanacak.
BAŞKAN SAVAŞ, ‘‘HIRSIN MANTIĞIN ÖNÜNE GEÇMEDİĞİ DOSTLUK ÇERÇEVESİNDE BİR TURNUVA DİLİYORUM’’
Kura çekimi öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş, ‘‘Biz bu turnuvayı muhabbet olsun, şehirde kaynaşma olsun diye yapıyoruz. İskenderun Grubundan 18 takımın, Antakya Grubundan 45 takımın mücadele edeceği turnuvanın festival panayır havasında geçmesini diliyoruz. Geçtiğimiz günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklarımıza bir futbol turnuvası düzenledik. Anne ve babalarının coşkusu ve sevinçleri görülmeye değerdi Sizin de bu turnuvada eşlerinizle çocuklarınızla bu heyecanı birlikte paylaşmanızı diliyorum. Hırsımızın, mantığımızın önüne geçmediği dostluk çerçevesinde bir turnuva olmasını istiyor tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER