Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiErsin Korkut, Survivor'a Veda Etti.. Acun Ilıcalı Zor Anlar Yaşadı..

Ersin Korkut, Survivor’a Veda Etti.. Acun Ilıcalı Zor Anlar Yaşadı..

Acun Ilıcalı, Ersin Korkut‘un Survivor‘a veda ettiğini duyurdu. Survivor’da duygusal anlar yaşandı… Acun Ilıcalı Ersin Korkut’un zorunlu diskaliyife kararını açıklarken zor anlar yaşadı.

Ersin Korkut, Survivor’a Veda Etti.. Acun Ilıcalı Zor Anlar Yaşadı..

Ilıcalı, “Ersin bu sene Survivor’da olağanüstü performans sergiledi. Hiç beklemiyordum. Defalarca beni şaşırttı. Parkurlarda olağanüstü başarı, onun dışında takım için tam bir abi. Karşı takıma gösterdiği saygı… düşündüğüm zaman gerçekten Ersin’in Survivor hayatı önümden geçiyor ve açıkcası bu senenin en güzel sürpriziydi bizim için. Bugün aldığımız bir haber bizim için şok oldu.”

“Dikkat ederseniz bu konseyin çekimini iki kere erteledik. Normal çekimi yapamadık. Çünkü beklemek istedik ama şunu anladık ki, açıklamak zorundayız. Hatırlayacaksınız, geçtiğimiz günlerde Ersin futbol oyununda bir sakatlık geçirdi. Buradaki ilk belirti bizim için yarışmacının ‘ben koşamıyorum, yürüyemiyorum’ demesi. Ersin’de böyle bir belirti olmayınca biz çok iyimser baktık olaya.”

Ersin Korkut’un MR Sonucu Beklenmedik Şekilde Geldi

“Ancak ilerleyen günlerde Ersin’in koşmasında zorlanmalar başladı. Bunun üstüne doktorumuz Ulaş ‘MR istiyorum’ dedi ve dün Ersin MR’a gitti. Çıkan sonucu İstanbul’a gönderdik ve İstanbul’dan hiç ama hiç beklemediğimiz bir teşhis geldi. Doktorumuz Metin Kuş, bu konularda tabii ki danışıyor, konuşuyor ve sonra bizimle irtibata geçiyor. Yaptığı kontroller sonucunda çok ama çok üzülerek açıklamam gerekiyor ki; verdiği karara göre Ersin bundan sonra Survivor’a devam edemeyecek.”

 Ilıcalı Çok Üzüldü

“Çok sevdiğim beni hayran bırakan bir yarışmacım veda etmek zorunda. Açık söyleyeyim bu sezon Survivor’da benim için en beklenmedik veda oldu. Belki de en üzüldüğüm veda diyebiliriz. Kelime bulamıyorum, öyle bir üzüldüm ki anlatamıyorum… Bu kadar güzeliğin üstüne Survivor böyle bitmemeliydi.” sözleriyle dile getirdi.

etiketler: survivor, survivor haber, acun ılıcalı

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER