Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunErtan Yener Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ertan Yener Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aort yırtılması sonucu hayata veda eden Ertan Yener son yolcuğuna uğurlandı. Ertan Yener 65 yaşında evli ve üç çocuk babasıydı.

Ertan Yener’in cenaze törenine; Vatan Partisi Hatay il başkan vekili Ali Başkut, İlçe başkanı İbrahim Bedir, ilçe sekreteri Sadık Karakaş, Ak Parti ilçe başkanı Abdulkerim Güven, MHP ilçe başkanı Turan Bozkurt, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kemal Kutlu, İskenderun Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener ve sevenleri katıldılar.

Vatan Partisi İskenderun ilçe üyelerinden Ertan Yener aort yırtılması sonucu vefat etti. Cenazesi  evinden alınarak Sakarya camisinde cenaze namazından sonra Çankaya mezarlığında son yolcuğuna uğurlandı.

Ertan Yener, defin sonucu Çankaya mezarlığında başsağlığı dileklerini kabul etti. Ertan Yener’in Sakarya’daki evinin önündeki kurulan çadırda taziyeleri ailesi kabul edeceğini belirtti.

Vatan Partisi İskenderun ilçe başkanı İbrahim Bedir, Ertan Yener için partimizin üyesi ve halkına bağlık bir insandı. “Ertan Yener ile bir mücadele arkadaşımızı daha yitirdik. Başta ailesine ve partimize, sevenlerine Allah’tan  başsağlığı diliyor,sevenlerinin ortak acısını paylaşıyor ve   Toprağı bol olsun, ışıklar içinde yatsın diyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER