Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelErtelenen CHP Kadın Kolları Seçimi 3 Ocakta…

Ertelenen CHP Kadın Kolları Seçimi 3 Ocakta…

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, ertelenen Kadın Kolları seçiminin 3 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

CHP İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Başkan Yusuf Mansuroğlu “Geçtiğimiz günlerde kongremizde yaşanan olumsuzluklar sonrasında kongremiz ileri bir tarihe ertelendi. Kimisi yaşanılanın öngörüsüzlük olduğunu söyledi, kimisi eksiklik olarak gördü. Ben hepsini ilçe örgütüm adına kabul ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi olarak, ne bir kebap salonundan idare edildik, nede edilmesine müsaade ettik” dedi.

CHP İlçe Başkanı ve ilçe yönetimi kimsenin güdümünde olmadığının da altını çizdiği konuşmasında Başkan Mansuroğlu “Bizler ikinci defa seçildiğimiz bu görevi namusumuz ve şerefimizle yapıyoruz. Herkes hayatının her alanında istediği yerde, bölgede tabi ki siyaset yapacak. Hepsi başımızın üstüne ama biz şunu istiyoruz; yapılan tüm eleştirileri yapıcı bir şekilde gelin yüzümüze karşı söyleyin. Biz de yolumuzu çizelim. Arkadaşlar bizleri çay içmeye çağırmışlar, başımız üstüne. Onların yanına gideceğiz, çaylarını da içeceğiz, eleştirilerini de dinleyeceğiz. Bunu böyle bilsinler” diye konuştu.

3 Ocak Çarşamba günü saat 9.00 itibari ile İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda kadın kolları kongresini gerçekleştireceklerini de açıklayan CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu “Kaldığımız yerden sadece seçim maddesinden başlayarak, kongremizi gerçekleştireceğiz. Kadın kolları kongremizde tüm bayan üyelerimiz oylarını kullanana kadar orada olacağız. İlçe yönetimi olarak, kongrede hiçbir müdahaleye izin vermeyeceğiz. Seçim alanında kadınlarımızın sandık başına gidene kadar fikirlerini değiştirmeye yönelik hareketlere müsaade etmeyeceğiz. Biz taraf değiliz, hiçbir zaman olmadık. Biz CHP’nin tarafıyız. Bu işte kazanan kim olursa olsun, kazanan CHP olacak. Ve seçim bittikten sonra tüm kadınlarımız ve örgütümüzle beraber halaylar çekerek salondan çıkacağız” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER