Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayEryılmaz: "Lütfü Savaş'tan Randevu Alamıyorum!"

Eryılmaz: “Lütfü Savaş’tan Randevu Alamıyorum!”

Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz, açtı ağzını yumdu gözünü.

Samandağ’da İlçe Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi zabıtaları arasında önceki gün yaşanan tartışmayı değerlendiren Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçeye götürdüğü altyapı hizmetlerine teşekkür ettiğini, ancak yolların kazıldıktan sonra aylarca bu şekilde bırakıldığını, hatta 1,5 sene bırakılıp asfaltlanmayan yollar olduğunu kaydederek, “Samandağ’da yolların % 90’ı eşilmiş durumda. % 80’i bozuk! Ciddi program da koymuyorlar. Altyapı hizmeti için bozulan yollar onarılmıyor. Aylarca böyle kalıyor. Yazın toz, kışın çamur eziyeti çekiliyor” dedi.

Şimdi de Büyükşehir Fen İşleri ekiplerinin, Çevlik-Deniz’e giden güzergahın eşilmesi çalışmasını başlatmak istediğini, oysa eşilip onarılmayan yollara bir yenisinin eklenmesinden önce, bozulan yolların yapılmasını istediklerini kaydeden Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, “Antakya’dan Deniz Çevlike giden yolu eşecekler. Biz dedik ki, ‘alternatif 300 metrelik yol var, burayı yapalım, sonra eşelim’ ama muhatap bulamadık” açıklaması yaptı.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile görüşebilmek için 3 haftadan uzun bir süredir randevu alamadığını da söylerken, “Bunu söylerken de utanıyorum! Ancak gittiğimiz düğünde, taziyelerde, vatandaşlar bize soruyor, ‘yollar neden yapılmıyor’ diye! Biz ise muhatap bulamıyoruz! Dün bu yol kazılsaydı, yarın ilk yağmurda her yer çamur deryasına dönüşecek. Paralel 300 metrelik yolu yapsınlar, sonra bu yolu eşsinler istiyoruz. Muhatap bulamıyoruz! Bu nedenle diyorum ki, kazılan ve eşilen yollardan biz sorumlu değiliz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER