Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberErzin Belediyesi İçme tesisleri yenilendi

Erzin Belediyesi İçme tesisleri yenilendi

Hatay‘ın Erzin ilçesinde işletmeciliğini belediyenin yaptığı İçmeler tesisleri ile mesire alanlarında yenilene çalışmaları tamamlanarak düzenlenen törenle hizmete girdi.

Erzin Belediyesi İçme tesisleri yenilendi

Erzin Belediyesi, ilçenin en önemli cazibe merkezlerinden biri olan İçmeler tesisinde yenden yapılandırama projesi başlattı. Tesisler ile çevredeki dükkanlar ve mesire yerlerinin parklarında çevre düzenlemesine gidildi. Projenin ilk etabı tamamlanarak park ve mesire alanın açılışı Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu’nun da katıldığı bir törenle yeni sezon açılışı yapıldı.

İçmelerin yeni sezon açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ökkkeş Koçak, CHP ilçe başkanı Yalçın Elamsoğlu, İyi Parti ilçe Başkanı Ahmet Türk, Belediye Meclis üyeleri ve İçmelerde konaklayan vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan açılış töreninde açılış konuşması yapan İçmeler Dernek Başkanı Yunus Özmen, Proje kapsamında tesislere, kente ve konaklamaya gelen insanlara yakışır bir çalışma gerçekleştirildiğini belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Erzin Belediyesi İçme tesisleri yenilendi

Belediye Başkanı Elamasoğlu da dünyada ve ülkede devam eden coronavirüs pandemi süreci dolayısıyla içmelerdeki yeniden yapılanma projesinin açılış törenine pek fazla konuk çağıramadıklarını belirterek “Sosyal mesafe uyularak yaptığımız açılış için katılan vatandaşlara teşekkür ederim. Bu çalışma henüz bir başlangıç, proje kapsamında yeniden yapılandırma devam edecek” dedi.

Toplu halde kurdele kesilerek tesis ve sezon açılışı gerçekleştirilen İçmelerde faaliyet gösteren esnaflar gezildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER