Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberErzin Belediyesinin işleteceği Burnaz Plaj tesisleri hizmete açıldı…

Erzin Belediyesinin işleteceği Burnaz Plaj tesisleri hizmete açıldı…

Erzin ilçesinde Valilik, DOĞAKA, Belediye işbirliğiyle kazandırılan Burnaz Plajı tesisleri bölge milletvekillerinin de katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Erzin Belediyesinin işleteceği Burnaz Plaj tesisleri hizmete açıldı…

Erzin Burnaz sahiline Hatay Valiliği, DOĞAKA ve ilçe belediyesinin işbirliğiyle Plaj tesisleri kazandırıldı. İşletmeciliğini Erzin Belediyesinin yaptığı tesisin açılışına Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Bölge Milletvekilleri, HBB Başkanı Lütfü Savaş ile kalabalık protokolün katıldı.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Burnaz sahilinin Erzin’de yetişen her insanın çocukluğunun geçtiği belirterek 6 km uzunluğundaki Türkiye’nin ve bölgenin en önemli kumsallarından biri olduğunu, bu tesisle başta ilçe halkı olmak üzere çevre il ve ilçelerinin güzel bir plaj tesisine kavuştuğunu söyledi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Erzin’in denizi olan, anca plajı olmayan bir ilçe olduğunu ifade ederek bugün ilçenin tarihi gün yaşadığını ifade ederek “Böylesine güzel bir tesisin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Erzin Belediyesinin işleteceği Burnaz Plaj tesisleri hizmete açıldı…

Ak Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu da böyle güzel tesisin ilçeye kazandırılmasının çok anlamlı, işletmesinin de belediyeye verilesinin de çok yerinde bir karar olduğunun altını çizdi.

CHP’li Milletvekili İsmet Tokdemir de birlikten güç doğar düsturuyla Hatay’ın bütün ilçelerine hizmet ettiklerini belirterek Erzin’e kazandırılan bu tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci de, projenin toplam ihale bedelinin 1 milyon 203 TL olduğunu vurgulayarak “Bu kapsamda DOĞAKA tarafından 700 bin TL, Erzin Belediyemiz 233 bin TL, Hatay Valiliğimizden de 270 bin TL destek verilmiştir” diye kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER