Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberErzin CHP Bir İlki Başardı

Erzin CHP Bir İlki Başardı

Cumhuriyet Halk Partisi Erzin İlçe Örgütü tarafından ilke imza atıldı. Örgüt, temsili seçim yapmak yerine partiye kayıtlı üyeye giderek doğrudan seçim yöntemiyle aday belirlemesinde bulundu.

Yalçın Elmasoğlu, Oy Çokluğu ile Erzin İlçe Örgütü Başkan Adayı Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Erzin İlçe Örgütü ilçe başkan adayının belirlenmesi için Erzin Belediye Düğün Salonunda hafta sonu temayül yoklaması yapıldı ve 4 adayın katıldığı temayül yoklamasında partiye kayıtlı 800 üyeden 486 sı oy kulandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzin İlçe Örgütüne kayıtlı üyeler temayül oslobet yoklamasına giren Yalçın Elmasoğlu, Akif Özen, Nejdet Sökmen ve Behiye Kargaoğlu için sabah saatlerinden itibaren oy verildi.

Yalçın Elmasoğlu, Oy Çokluğu ile Erzin İlçe Örgütü Başkan Adayı Seçildi

Oy işlemleri saat 17.00’da sonlanırken 486 oydan biri boş çıkarken 7 tanesi geçersiz sayıldı.

Yalçın Elmasoğlu, Oy Çokluğu ile Erzin İlçe Örgütü Başkan Adayı Seçildi

Söz konusu oylar kapsamında Yalçın Elmasoğlu 251, Akif Özen 157, Nejdet Sökmen 60 oy ve Behiye Kargaoğlu ise 10 oy aldı. Temayüle göre Yalçın Elmasoğlu, parti üyelerinin oy çokluğu ile ilçe başkan adayı seçilmiş oldu.

En fazla oyu alan Yalçın Elmasoğlu, CHP erzin İlçe Başkanı M. Akif Özer tarafından tebrik edildi.

Özer “Bir ilki basardık. Temayül yoklamasına katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Üyelerimiz % 55’in üzerinde yoğun katılım sağlayarak oy vermiştir. Üyemiz siyasete aktif katılmış ve iradesini sandığa yansıtmıştır. Temayül oylamasında Yalçın ELMASOĞLU birinci çıkmıştır. Kendisine başarılar diliyorum.Türkiye’ ye örnek olacak bir çalışma başarıyla sonuçlanmıştır. Partimize hayırlı olsun.” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel Erzin haberleri için: Erzin Haber
Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER