Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberErzin kaymakamlığından koronavirüs tedbiri için sıkı denetim

Erzin kaymakamlığından koronavirüs tedbiri için sıkı denetim

Hatay’ın Erzin ilçesinde Kaymakam başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Covid-19 salgını önlemleri çerçevesinde alınan tedbirlerin uygulamasının sıkı denetimi masaya yatırıldı.

Coronavirüs (covid-19) vaka sayısının yurt genelinde olduğu gibi Hatay’da da artış göstermesi üzerine Valiliğin her alanda maske takma zorunluluğu, sosyal mesafe kuralı ile diğer tedbirlerin kontrolü için Erzin’de de Kaymakam Ahmet Demirci başkanlığında bir toplantı yapıldı.

Erzin kaymakamlığı toplantı salonundaki toplantıya Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, ilçe jandarma komutanı Tegmen Selim Tıraş,  daire amirleri ve STÖ başkanları da katıldı.

Kaymakam Ahmet Demirci, artık vatandaşların virüse karşı alınacak tedbirlere uyulmasını ve uymayanlar hakkında idari para cezası uygulanacağına dikkat çekti.

Kaymakam Demirci ve Belediye Başkanı Elmasoğlu her alanda maske kullanımı, sosyal mesafenin korunmasıyla ilgili farkındalık oluşturmak üzere kentte gruplar halinde çarşı esnafı ile sokaktaki vatandaşları denetledi.

Atatürk Caddesindeki çarşı esnaflarını ziyaret ederek, alınan tedbirleri uygulamayanlar hakkında bilgiler veren Kaymakam ve Belediye Başkanı tarafından bugünden itibaren tedbir uyulmaları, maske kullanımı ile sosyal mesafe, hijyen konusunda denetimler yapılacağına dikkat çekildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER