Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiErzin Küçük Sanayi Sitesinde Son Aşamaya Gelindi 

Erzin Küçük Sanayi Sitesinde Son Aşamaya Gelindi 

Erzin Belediye Meclis toplantı Salonundaki toplantıya Belediye Başkanı Ökkeş Elmsaoğolu Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İrfan Bila, Belediye başkan yardımcısı Bora Börklü, CHP’li meclis üyeleri Öktay Özsoy, Ozan Ertaç ve esnaflar katıldı.

 

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İrfan Bila yıllardır yaptıkları uğraşlar sonucunda yeni küçük sanayi sitesinin arazini kazandırdıklarını ifade ederek “Tüm planlarımız yapıldı. Son aşamada esnaflarımıza iş yerlerinin parselasyon dağıtım için kura ile çekilişi yapacağız. Esnaflarımız kurada çıkacak yerlerin de müracaat ettikleri metrekare ile yeni iş yeri sahibi olacaklar” dedi.

Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu da yeni Küçük Sanayi sitesine esnafı için belediye olarak tüm imkanları sağlayacaklarını belirterek “Tez zamanda parselasyon dağıtımı yapıldıktan sonra Küçük sanayi sitesi esnaflar yeni yerlerinde branşlarına göre iş yerlerini hizmete açacaklar. Artık şehrin içinde daracık yerlerde esnaflık zor oluyor” diye konuştu.

Esnaflar da 15-20 yıldan beri bir türlü Küçük sanayi sitesi sorununun çözüm beklediğini, tez zamanda hayata geçirilmesini, daha iyi bir ortamda kendi mesleklerini yapmak, ilçe halkına hizmet etmek istediklerini söylediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER