Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporErzin Spor Deplasmandan Puan İle Dönüyor...

Erzin Spor Deplasmandan Puan İle Dönüyor…

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Erzin Spor, tüm olumsuzluklara rağmen, yine de başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Kulüp Başkanı Önder Özbilen tek başına takımın tüm mali imkanlarını sırtlarken, genç teknik Direktör Okan Kopan da var gücüyle Turuncu Beyazlıları başarıya taşıyor.

Erzin Spor Deplasmandan Puan İle Dönüyor

Erzin Spor, İstanbul deplasmanında Sultanbeyli Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı. Şevket Teker, Ahmet Oğuz Yılmaz ile Fatih deveci hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Erzin Spor’un golünü 37. dakikada Önder Selimoğlu, Sultanbeyli Belediye Spor’un golü de 89. dakikada Fatih Taşdelen attı.

Erzin Spor Deplasmandan Puan İle Dönüyor

Alınan bu sonucun ardında Erzin Spor topladığı 16 puan ile 13. sırada yer alıyor.

“EMEKLERİMİZ GASP EDİYORLAR”

Erzin Spor’un genç ve başarılı Teknik Direktörü Okan Kopan, Sultanbeyli Spor maçının ardından yaptığı açıklamada sitemlerini dile getirdi.

Okan Kopan, “Ülkemizde deplasmanda galibiyeti kaçıran hocaların klasik demeçlerinde hakemler ile ilgili bir bölüm kesin vardır…Ancak altını dolduramıyorsanız…Bugünkü maçta iki oyuncumun burnu krırıldı birtanesi rakip ceza sahası içerisinde bırakın penaltıyı oyun bile durdurmayan bir hakem triosu ile mücadele ettik.

Nasıl maç kazanabiliriz bilemiyorum. Oyuncularımın emeğine alın terine yazık oluyor. Bugünkü maçta verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı gözlerinden öpüyorum…Emeklerinin karşılıklarının acemi hakemler tarafından gasp edilmesini esefle kınıyorum” dedi.

Diğer güncel spor haberleri için: Spor Haber
Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER