Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaErzinErzin Ülkü Ocakları Çocukları Sevindirdi

Erzin Ülkü Ocakları Çocukları Sevindirdi

Erzin Ülkü Ocakları ramazan bayramı dolayısıyla çocuklara elbise ve ayakkabı yardımında bulundu.

Her sene gelenek haline getirdiklerini dile getiren Erzin Ülkü ocakları başkanı Mehmet Okay ; Bayramlığım Ülkü Ocaklarından kampanyamıza destek veren tüm gönül dostlarımıza teşekkür ederim dedi.

Başkan Okay; Erzin Ülkü Ocakları olarak ilçemizde bulunan çocuklarımıza bayramlıklarını hediye ederek yüzümüz güldü ve onlarda güldü.

Ülkü ocakları; maddi durumu yetersiz çocuklarımızı tespit ederek, elbise ve ayakkabıları evlatlarımıza ulaştırması için yoğun bir çalışma yaptı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Erzin Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Okay , “Bayrama tek bir çocuk boynu bükük girerse o bayramı yaşamayı biz hak etmemişiz demektir. Bu şuurla yola çıktık ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bayramlıklarını biz hediye ettik.

Mübarek ramazan ayında hepimiz hayırda yarışıyor, ekmeğimizi bölüşüyoruz. zekatımızı veriyor, erzak yardımlarında bulunuyoruz fakat çoğumuz bu mübarek ayın bitimindeki bayramda imkanı kısıtlı çocuklarımız ne yapar diye düşünmüyoruz. Çocukken arefe gecesi başucumuzda bayramlık papuçlarımızla uyuduğumuz günleri hatırlayın, bayram sabahı aile ile yapılan kahvaltıları, harçlık alabilmek için heyecanla girdiğimiz el öpme yarışlarını, hatırlayın ama şunu da unutmayın bazılarının ne başucuna koyacağı yeni papucu nede elini öpebileceği annesi veya babası var.

Bizde Ülkü Ocakları Erzin İlçe Başkanlığı olarak bu çocuklarımızın elimizden geldiğince bayramı bayram gibi yaşayabilmelerini sağlamak için arefe günü uyurken başucuna koyabilecekleri yeni bir ayakkabısı yeni bir elbisesi olsun diye bayramlıklarını biz alalım dedik. Bu bayramda bayramlık elbise ve ayakkabılarını biz hediye ettik. Bir tane bile çocuğu sevindirebildiysek bayram işte o zaman bize bayram” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER