Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelErzin Arıtma Tesisi'nin Temeli Atıldı

Erzin Arıtma Tesisi’nin Temeli Atıldı

 
Erzin Arıtma Tesisinin temeli Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından atıldı.

Temel atma törenine; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, HATSU Genel Müdürü İsamettin Çeker, daire amirleri, siyasi parti Erzin ilçe başkanları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

HATSU Genel Müdürü İsamettin Çeker’nin projeyle ilgili konuşmasının ardından Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Bekir Soylu, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş birer konuşma yaptı.

Yunus Emre’nin “Biz gelmedik kavga için, Bizim işimiz sevgi için, Dostun kapısı gönüllerdir, Gönülleri almaya geldik” dörtlüğü ile konuşmasına başlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, “Benim olduğum yerde kavgaya yer yok. Genel müdürüm az önce yaptığı konuşmasında Erzin Belediye Başkanı Kasım beyi övdü, Kasım başkan da beni övdü. İnşallah bu övgülere yapacağımız hizmetlerle layık olacağız” dedi.

Başkan Savaş daha sonra sözlerine şöyle devam etti:

“İlçe belediyesinden devraldığımız kanalizasyon çalışmalarını tamamladık. Az sonra arıtma tesisinin temelini hep birlikte atacağız. Bunların yanında Erzin’in içme su şebekesinin değişimi için ilk kazma nisan sonu veya mayıs başı vurulacak. İnşallah kısa zaman içerisinde bitmiş durumda olan otogarın açılışını da gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra hep birlikte yapım süresi 400 gün olan arıtma tesisinin temeli kurdele kesilerek atıldı. –

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER