Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberErzin’de 7 Kadın Futbol takımı 4 gün kamp yaptı…

Erzin’de 7 Kadın Futbol takımı 4 gün kamp yaptı…

Hatay’ın Erzin ilçesi, 7 ilden toplam 160 kişilik kafile ile gelen 8 Kadın Futbol takımı dört günlük kamp dönem geçirdi.

Erzin Gökdere Gençlik ve spor Kulübünün de girişimleriyle 22 Şubat Pazartesi günü ilçeye sezon öncesi birinci etap kamp çalışmaları için Sakarya, Ordu, Gaziantep, Kayseri (2 Takımı), Şanlıurfa, Şırnak, Kocaeli takımları geldi. Beş günlük bir kamp programı yapan Kadın Futbol takımları İlçe Stadında çalışmalar yaptılar.

Çok güzel bir hava ve ortamda kamp yapan kadın futbolcular, hem sezona hazırlandılar, hem de Erzin’de moral depoladılar. Bugün itibariyle programlarının bittiğini belirten Erzin Gökdere Gençlik ve spor Kulübü Başkanı Erkan Erdem “Yaklaşık 160 kadın sporcunun ilçemize gelerek burayı ilk defa görmeleri, tanımaları ve memnun ayrılıyor” dedi.

8 Kadın futbol takımının kamp için ağırlandığı ilçede Erzinli spora özlem duyan, futbolu özleyen herkesin bir nebze hasretini gidermiş olmanın mutluluğunu da yaşadıklarını ifade eden Başkan Erdem “Esnaf ve pansiyon sahiplerine zor zamanlarda maddi olarak da katkı sağlanmış oldu. Yakın zamanda tekrar bu defa 20 kadın futbol takımının kamp yapması için görüşmelerimiz başladı. 500 kişilik kadın futbolcularımızın ilçemize gelmelerini ve tanımlarını sağlayacağız inşallah. Bizlerde Erzin’imizi tercih ettikleri için bütün kadın futbol takımı yönetici ve sporcularına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER